misliš da poznaješ AVON?
Razmisli još malo

Za samo 99 dinara,
već pri prvoj porudžbini
ja sam budućnost
moja priča tek počinje

avon
snaga lepote

Mi smo Avon. Lepotom se bavimo na drugačiji način, duže od 130 godina. Za nas, lepota je inovacija. Lepota je...više otkriće. Lepota je radost, stručnost i vrednost. Prava lepota čini ono što je ispravno. Preobražava život. Stvara bolje sutra, već danas. Verujemo da lepota služi i tome da stavi hranu na sto, kao i maskaru na trepavice. Jer, lepota je osnaživanje.

Podržavamo žene

Već 135 godina stvaramo pozitivne promene za žene, podstičući njihovu ekonomsku samostalnost i stvarajući mogućnost da oblikuju...više svoju budućnost. Bavimo se temama koje su važne za zajednicu u kojoj poslujemo, podržavajući ciljeve koji doprinose zdravlju i dobrobiti žena. Koristimo snagu lepote da promenimo živote žena na bolje.

1 billion dollars for breast cancer fight globally
domestic violence helpline 24 hours 7 days a week
a worldwide community of beauty entrepreneurs

Vodič kroz lepotu

Naš program za nove Avon Dame i Gospodu je - vodič za tvoje putovanje kroz lepotu. ...više Tokom putovanja možeš ostvariti dodatni prihod, šansu za karijeru, fleksibilno radno vreme ili mogućnost pokretanja Online biznisa iz udobnosti svog doma.

750 patents and top beauty innovations 
7 bottles of fragrance sold each second (more than any other brand)
Our products have won over 300 awards in the last three years

Novi popusti

Nasleđeni popust

Prenosi se iz prethodne kampanje i primenjuje na sve porudžbine u narednoj kampanji, ukoliko je viši od popusta koji biste inače ostvarili po visini porudžbine - skali popusta.

...više Kumulativni popust

Popust u jednoj kampanji se obračunava kumulativno na sve porudžbine nakon prve plasirane u toj kampanji.

750 patents and top beauty innovations 
7 bottles of fragrance sold each second (more than any other brand)
Our products have won over 300 awards in the last three years

Šta kad se prijavim?

Dovoljno je da se prijaviš onlajn i mi ćemo izdvojiti vreme za tebe.
Avon Lider će te kontaktirati u roku do 48 sati i zakazati intervju sa tobom. To će biti ujedno i tvoja prilika da postaviš sva pitanja koja imaš i upoznaš nas bolje. Tu smo da saslušamo tvoje potrebe i da te posavetujemo o sledećim koracima u smeru u kome ti želiš da se razvijaš. ...more Sa svojom prvom porudžbinom od 5000 dinara, čeka te poklon dobrodošlice za samo 99 din.
Avon brošura je tvoj biznis u rukama. Svakog meseca, sa novom kampanjom, stiže nova brošura koja donosi najnovije trendove i proizvode. Preuzmi i registruj se na AvonON aplikaciji i uz porudžbinu u tvojoj 3. kampanji aktivnosti čeka te još jedan poklon.
Potpuno besplatno otvori Avon Online prodavnicu i pokreni svoj sopstveni Online biznis!

53% less carbon emission since 2005; 93% global recycling rate; 99%
1st to stop animal testing worldwide
brochure paper from certified sustainable sources

Najčešća pitanja

DA LI SE PRIJAVA PLAĆA?
Prijava je potpuno besplatna, a kao deo Avon tima dobijaš niz različitih beneficija koje možeš da koristiš za svoje lično usavršavanje i lično zadovoljstvo.
ŠTA DOBIJAM I KOLIKO MOGU DA UŠTEDIM?
Možeš da ostvariš popuste na katalošku cenu i to 10%, 15%, 20%, 25% i 35%, u zavisnosti od visine porudžbine.
MOGU LI DA SE PREDOMISLIM?
Naravno, u bilo kom momentu i bez naknade ukoliko nemaš dugovanja.
DA LI ĆU IMATI ODREĐENO RADNO VREME?
Ne, možeš da radiš kada poželiš i uživaš u tretmanu povlašćenog kupca. Što više vremena uložiš u Avon, to ćeš srazmerno više uštedeti.
KAKO MOGU DA PORUČIM PROIZVODE I DA DODATNO UŠTEDIM NOVAC?
Porudžbinu možeš da pustiš u bilo kom trenutku, preko Avon sajta, a kutija ti stiže na kućnu adresu ili najbližu poštu. TI naplaćuješ kataloške cene a plaćaš cenu umanjenu za popust.
KAKO MOGU DA BUDEM USPEŠNA?
Tvoj Sales Lider ili Menadžer zone će ti predstaviti mogućnosti napredovanja kao i dalje karijere u Avonu.
MOGU LI BITI USPEŠNA AKO SAMO PRODAJEM ONLINE?
Apsolutno! Možeš nalaziti kupce online, otvoriti svoju online prodavnicu, deliti Online kataloge sa svojim prijateljima na društvenim mrežama I na taj način povećati mogućnost uštede.
ŠTA JE DIREKTNA PRODAJA?
Direktna prodaja predstavlja direktan kontakt između tebe kao Avon saradnika i tvojih kupaca. U direktnoj prodaji Ti postaješ sama sebi šef, koja planira svoje vreme i aktivnosti onako kako njoj odgovara – jer TI vodiš svoj Biznis. Kao Avon saradnik možeš da radiš samostalno ili u timu. Avon može bit tvoj hobi, dodatni posao ili karijera. Možeš da radiš od kuće ili iz bilo kojeg mesta koje tebi odgovara.

MI VERUJEMO DA LEPOTA ZNAČI ČINITI DOBRO